Dobozok

A SPORTident dobozok lehetővé teszik az időmérést és az azonosítást az ellenőrző pontokon.

Mechanikailag robusztus és vízálló. Miközben terepen mindenféle beállítás nélkül használhatóak, lehetőség van arra, hogy a dobozokat a felhasználó egy egyszerű és kényelmes folyamat során előre konfigurálja, rendkívül alacsony energiafogyasztással működnek. Ez nagyon hosszú üzemidőt tesz lehetővé, mielőtt akkumulátorcserére vagy töltésre lenne szükség. A szervizigény általában alacsony. A dobozokat úgy terveztük és gyártjuk, hogy sok-sok évig működjenek.

A SPORTident dobozok alacsony frekvencián működő RFID-olvasók, akár mély vízben is működtethetők. A dobozok által biztosított RIFD-mező nagyon homogén, ami támogatja a pontos időmérést.

BSF9

A BSF9 SPORTident doboz kívül-belül a korábbi dobozokhoz képest teljesen újratervezett. A BSF9 új, többfunkciós házzal rendelkezik, jelentősen javított környezeti tulajdonságokkal, számos lopásvédelmi lehetőséggel (SPORTident Security zárral), valamint tovább egyszerűsített kezeléssel tűnik ki. Ezeket a tulajdonságokat úgy érték el, hogy nem kellett lemondani a megszokottakról, mint a multifunkcionalitás, a vízállóság, a robusztusság és természetesen a meglévő SPORTident rendszerrel való teljes kompatibilitás.

A BSF9 az összes ismert üzemmódban konfigurálható. Támogatja a klasszikus lyukasztást és az AIR+ üzemmódot. A leglátványosabb változás a teljesen újratervezett ház, amely könnyen illeszkedik a BS8 tartójára, és egy mindig látható vezérlő kijelzővel rendelkezik. Az új ház mindössze négy csavarral van lezárva, tömítőanyag nélkül, ami egyszerűsíti a karbantartást és tovább javítja a fenntarthatóságot.

Bővebb információ: https://www.sportident.com/bsf9-station.html

Alkalmazható: Univerzális használat az ellenő pontokon és a rajt/cél területen

Működési mód: Közvetlen lyukasztás vagy kombinált közvetlen lyukasztás / érintésmentes AIR+ üzemmód kb. 50 cm-es hatótávolsággal (IOF szabvány)

Akkumulátor: Nem újratölthető lítium, 1/2 AA / 1000 mAh

Max pontfogás: 21802 lyukasztás vagy 1022 dugóka kiolvasás

Üzemidő: átlagosan 5 év az akkumulátor cseréig

Garancia: 2 év


BS11-BS

A szabadtéri sportágak, mint az MTB Enduro, a terepfutás, és a tájkerékpár ellenőrző pontjainál az azonosítás némileg eltér a gyalogos tájfutásnál alkalmazottaktól. A BS11-BS kifejezetten ezekhez az alkalmazásokhoz igazodik, mivel lehetővé teszi az érintésmentesen történő azonosítást. A BS11-BS doboz a SPORTident Config+ szoftver segítségével konfigurálható.

Alkalmazható: MTB Enduro, terepfutás, tájfutás, tájkerékpározás, sítájfutás

Működési tartomány: 180 cm

Soros csatlakozó: mini-USB

Akkumulátor: Lítium ion, 1950 mAh

Üzemidőidő: 75 óra töltés nélkül

Garancia: 2 év


BS11-BL

A BS11-BL egyedi kialakítása megfelel az ellenőrző pontokon történő azonosítás követelményeinek az olyan sportágakban, mint a síelés és a kerékpározás. A SPORTident ActiveCard (SIAC) akár 3 méteres körzetben is képes regisztrálni a közbenső és a célba érési időt. A SPORTident Station BS11-BL megnövelt RFID kimenettel, ezen kívül USB-csatlakozóval vezérelhető és tölthető is. Érintésmentes üzemmódban az áthaladást párhuzamosan több SIAC-ban képes regisztrálni. Az egyidejűleg regisztrálható SIAC-ok száma korlátlan. A BS11-BL az SI-Config+ szoftverrel konfigurálható.

Alkalmazható: Síelés, kerékpározás, MTB Enduro, stb.

Működési tartomány: 300 cm

Soros csatlakozó: mini-USB

Akkumulátor: Lítium ion, 4500 mAh

Üzemidő: 85 óra töltés nélkül

Garancia: 2 év


BS11-LA

A BS11-LA azokra az esetekre lett kifejlesztve, ahol a BS11-BL 3 méteres hatótávolsága nem elegendő. Az állomáshoz 6 vagy 9 méter hosszú földre fektetett antenna tartozik, amely az SI-állomáshoz csatlakoztatható. A SPORTident ActiveCard (SIAC) az antenna hosszától függően legfeljebb 9 méteres tartományban képes regisztrálni a rajt-, a rész- és a célidőt. Az állomás USB-csatlakozóval vezérelhető és tölthető is. Az egyidejűleg regisztrálható SIAC-ok száma korlátlan. A BS11-LA az SI-Config+ szoftverrel konfigurálható és csak a földi antennával együtt működik.

Alkalmazható: Tájfutás, terepfutás, MTB Enduro, stb.

Működési tartomány: 600 vagy 900 cm

Soros csatlakozó: mini-USB

Akkumulátor: Lítium ion, 4500 mAh

Üzemidő: 85 óra töltés nélkül

Garancia: 2 év


BSF8

A BSF8 kialakítása számos jelentős fejlesztést kínál, alacsonyabb energiafogyasztással és új funkciókkal a régebbi SPORTident Station sorozathoz képest. Könnyű a konfigurálás, mivel a BSF8 doboz felső/alsó kijelzővel rendelkezik, és teljes mértékben kompatibilis a már meglévő SPORTident rendszerrel.

Ezenkívül az új BSF8 rövid hatótávolságú rádióval (SRR) is kapható, amely lehetővé teszi a SPORTident adatrekordok vezeték nélküli továbbítását akár 8 méteres távolságon keresztül. A rádiók az engedélymentes 2,4 GHz-es rádiósávban működnek, és világszerte használhatók. Az SRR az SRR-dongle használatával vezeték nélküli adathidat hoz létre a néhány méterrel arrébb elhelyezett vevőhöz vagy átjátszóhoz. Az SRR-dongle fogadja a BSF8-SRR és a SIAC által küldött adatrekordokat. Az eszköz USB-csatlakozóval rendelkezik, amely egyszerű csatlakoztatást tesz lehetővé PC-vel, laptopokkal vagy más szabványos kommunikációs berendezésekkel.

Alkalmazható: Univerzális felhasználás

Opciók: Felül kijelzős (kék), Alul kijelzős (piros), SRR modul (kék)

Soros csatlakozó: mini-USB

Akkumulátor: Nem újratölthető lítium, 1/2 AA / 1000 mAh

Max pontfogás: 21802 lyukasztás vagy 1022 dugóka kiolvasás

Üzemidő: 3-5 év

Garancia: 2 év


BSF8 SI-Master

A SPORTident BSF8 SI-Master egy kibővített SPORTident doboz. Úgy működik és konfigurálható, mint bármely másik. Ezenkívül két új szolgáltatási módot is tartalmaz: “TimeMaster” és “ExtendedMaster”. A “TimeMaster” üzemmódban a doboz az SI-Masterrel induktívan összekapcsolt bármely más SPORTident doboznak továbbítja az óraidejét. Így egy sor SPORTident doboz nagyon gyorsan szinkronizálható. Az “ExtendedMaster” üzemmódban az SI-Master szintén továbbítja az óraidejét bármely más SPORTident doboznak. 

Alkalmazható: Univerzális felhasználás

Soros csatlakozó:

Akkumulátor: Nem újratölthető lítium, 1/2 AA / 1000 mAh

Max pontfogás: 21802 lyukasztás vagy 1022 dugóka kiolvasás

Üzemidő: 3-5 év

Garancia: 2 év


BSM8-USB

A BSM8-USB a BSM7-USB hardvermagon alapuló kiolvasó doboz. A doboz a többi SPORTident állomáshoz hasonlóan működik és konfigurálható. Környezetvédelmi okokból a doboz nem rendelkezik belső akkumulátorral, az áramellátás az USB portról történik. A BSM8-USB doboz kompatibilis a már meglévő SPORTident rendszerrel, és a régebbi berendezésekkel vegyesen is használható.

Alkalmazható: Kiolvasó doboz

Max pontfogás: 21802 lyukasztás vagy 1022 dugóka kiolvasás

Soros csatlakozó: USB

Akkumulátor:

Üzemidő: PC-vel működik

Garancia: 2 év


Scroll to Top