Készletek

Orienteering App Készlet

A SPORTident Orienteering App Készlet a legjobb módja a SPORTident Orienteering App és a SPORTident nyomtató használatának a tájékozódási edzések méréséhez.

Bővebb információ: https://www.sportident.com/orienteering-app.html

Tartalmazza: 

  • SPORTident tájfutó alkalmazás
  • SPORTident nyomtató 5 tekercs papírral
  • SPORTident kiolvasó doboz BSM8-USB
  • Micro-USB USB-OTG adapter és USB-C USB-OTG adapter
  • 1 év Orienteering App 100 előfizetés

Iskolai és edző készlet

A SPORTident Iskolai és edző készlet pontos időmérést biztosít az iskolai órákon, tájfutó edzéseken és számos más sporttevékenységben és gyakorlatban. A készlet SPORTident dugókákból, SPORTident dobozokból és a SPORTident nyomtatóból áll. A használathoz a mellékelt eszközökön kívül csak egy androidos telefonra vagy táblagépre van szükség. Minden komponens akkumulátorról működik.

A készlet kompatibilis a SPORTident család összes termékével. A mellékelt kézikönyv ismerteti a rendszer működését. A legfontosabb beállítások mellett oktatási példákat is bemutat.

Alkalmazható: Változatos testnevelés

Dugókák: 30 SI-Card 8 vagy SI-Card 9

Dobozok: 12 BSF9 és 1 BSF8-DT SI-Master

Nyomtató: SPORTident Printer

Előfizetés: 5 év Orienteering App 100 előfizetés

Garancia: SI-Dobozok 2év, Dugókák 5 év


MTB Enduro Készlet

A SPORTident MTB Enduro Készlet egy teljes körűen felszerelt AIR+ konfiguráció SI-ActiveCards (SIAC) dugókákkal, SI-Dobozokkal és további szükséges kiegészítőkkel. Három különböző változatban kapható: S, M és L. A SPORTident AIR+ a klasszikus rendszert kibővítve az érintésmentes azonosítás és időmérés rendszerfunkcióit jelöli.

Az időméréshez szükséges összes felszerelés (4-6 szakaszhoz) komplett készletben kapható, megfelelő szállítótáskában szállítva. A SPORTident garantálja az egyszerű és gyors telepítést még olyan területeken is, ahol a hozzáférés nehézkes. A készlettel számos lehetőséget kap az adatok kiértékelésére és megjelenítésére (pl. élő eredmények a helyszínen, interneten). Az MTB Enduro Készlettel teljes körű megoldást kínálunk az MTB Enduro rendezvényekhez. Fordulj hozzánk bizalommal, és közösen megtaláljuk a tökéletes méretű MTB Enduro Készletet.

Alkalmazható: MTBO Enduro

Dugókák: 50-300 SIAC

Dobozok: 4-6 szakaszhoz

Kiértékelő szoftver: SITiming szoftver egy évre szóló licenccel együtt

Kiegészítők: Doboztartó papucs, SRR Dongle

Garancia: 2 év


Terepfutó Készlet

A SPORTident Terepfutó Készlet egy teljeskörűen felszerelt AIR+ konfiguráció, amely SI-ActiveCards (SIAC) dugókákat, SI-Dobozokat és a szükséges felszereléseket tartalmaz a sportesemény sikeres lebonyolításához. Három különböző változatban kapható: S, M és L.  Az egyes opciók között a készlet mérete is változik, hogy a rendezvény méretének megfelelő megoldást kínáljon. A SPORTident AIR+ az érintésmentes azonosításhoz és az időméréshez szükséges rendszerfunkciókat jelöli ki.

Az időméréshez szükséges összes felszerelés (legfeljebb 8 közbenső idő) egy komplett készletben kapható, megfelelő szállítótáskában szállítva. A SPORTident garantálja az egyszerű és gyors telepítést még olyan területeken is, ahol a hozzáférés nehézkes. A készlettel számos lehetőség nyílik az adatok kiértékelésére és megjelenítésére (pl. élő eredmények a helyszínen, interneten). A Terepfutó Készlet megvásárlásával teljeskörű megoldást kapsz a terepfutó versenyedhez. 

Alkalmazható: Terepfutás

Dugókák: 100-400 SIAC

Dobozok: legfeljebb 8 közbenső időméréshez

Kiértékelő szoftver: SITiming szoftver egy évre szóló licenccel együtt

Kiegészítők: Doboztartó papucs, SRR Dongle (M és L szettnél)

Garancia: 2 év


Scroll to Top